Neurofeedback in Groningen

Neurofeedback in Groningen

Neurobics is iets dat vele mensen baat uit kunnen hebben. Vooral mensen die aan Parkinson of PTSS leiden of depressief zijn en gewoon niet van een goede nachtrust kunnen genieten als gevolg van stress. Neurobics behandelingen kunnen je helpen om deze problemen te verlichten en zelfs om ze helemaal te verwijderen. En we hebben het niet over een tijdelijke oplossing, maar een blijvende die zodat je de rest van je leven geen last meer ervan zal krijgen. Te goed om waar te zijn? Lees verder hoe ze dat trachten te bereiken.

Neurobics heeft diverse therapie├źn en interventies die ze gebruiken om je te helpen. Door neurofeedback sturen ze positieve feedback naar je hersenen om ze te ontspannen als ze te gespannen zijn. Hierdoor zal het je lukken om beter te concentreren en meer te presteren. Dit doen ze met behulp van, bijvoorbeeld, een computerspel. Er is dus niets drastisch dat jij hoeft te doen. Je kunt zelf naar muziek luisteren als je wilt. Je hebt meerdere sessies nodig om een blijvende effect te hebben. Het aantal sessies hangt af van het probleem.

Kinderen mogen ook deelnemen aan zo een behandeling. Het is veilig en pijnloos. De behandelingen zijn simpel, maar krachtig. Er zijn al vele mensen die deze behandelingen ondergaan hebben en die hun verhaal graag willen delen om te wijzen dat het werkt. Je kunt Neurobics.nl bezoeken om ze te lezen en om meer te weten te komen over neurofeedback. Deze neurofeedback specialisten zijn in Groningen gevestigd en je kunt telefonisch en via contactformulier contact met ze opnemen.

Reageren is niet mogelijk.